Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, багато років користується величезною популярністю серед українців. Артистка активно веде свою сторінку в Instagram, де хвалиться струнким і здоровим тілом.

Нещодавно знаменитість опублікувала пост, в якому привітала з днем народження українського бізнесмена Миколу Баграєва. Так, Кам'янським виставила спільну фотографію, де вони ніжно обнімаються, як старі добрі друзі.

"З Днем Народження, Микола Георгійович! Безмірно поважаю і захоплююся! 💫 Спасибі за Ваш величезний внесок у розвиток нашої музичної та шоу-індустрії! 🎤🎼", - зворушливо написала Настя.

Варто уточнити, що Микола Баграєв є засновником групи компаній, які представляють на медіаринку України музичні телеканали М1, М2; групу "ТАВР Медіа", в яку входять: Російське Радіо Україна, Хіт FM, Kiss FM, Радіо ROKS, Мелодія FM, Радіо Relax.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських стурбувала українців новим відео для TikTok – "А де обручка?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських видала швидке тренування для ідеального тіла.

Також портал Знай.uа писав, що Потап випустив музичний прогноз на літо – "Не можна тримати весь світ під замком".