Відома українська співачка, тренер програми "Голос Країни" Тіна Кароль, якій приписують роман з не менш популярним артистом Даном Баланом, оприлюднила низку унікальних світлин, на яких продемонструвала свою прекрасну розтяжку, а також вміння вигинати спину.

Дані знімки з'явилася на Instagram-сторінці знаменитості, де остання вже встигла зібрати численну армію шанувальників.

Так, на кадрах видно, як Кароль на стільці показує свою розтяжку, якій навіть легендарна Волочкова позаздрила б, а також показала унікальний спосіб розминки, піднявши ноги догори. І варто зауважити, що виглядає вона сексуально.

Фото з допису знаменитості

Щодо користувачів мережі, то вони заявили, що вона виглядає прекрасно, а також запевнили, що Балану, в компанії якого її часто помічали, дуже пощастило, і він має її берегти, як зіницю ока.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Фото з допису знаменитості

До слова, нещодавно Кароль порадувала фанатів новою піснею в прямому ефірі. Так, вона взяла участь в одному з шоу на радіо Хіт ФМ, де і виконала сінгл "Йди на життя".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо,"Балану поталанило?" – Кароль вийшла на пробіжку та звела з розуму чоловіків

Як повідомляв Знай.uа роман Тіни Кароль і Дана Балана зробив парочку мільйонерами.

Знай.uа писав, Тіна Кароль згорнулася клубочком і показала, як вміститись у валізу.