Популярність до української акторки Ірми Вітовської прийшла в 2005 році, коли на екрани вийшов один із перших україномовних телесеріалів "Леся + Рома". А роль у фільмі "Мої думки тихі" закріпила за нею статус однієї з кращих трагікомічних актрис. Також знаменитість не забуває радувати своїх шанувальників новими знімками на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на цей раз, Вітовська опублікувала ніжне фото, на якому зображена в профіль за гілочками польових квітів. Також можна помітити, що в її вусі красується витончена сережка, ймовірно, з перлами. Слід зазначити, що даний кадр знаменитість вирішила залишити без своїх коментарів.

Ірма Вітовська, скріншот Instagram

У свою чергу, користувачі мережі поспішили засипати Вітовську різними компліментами та захопилися її чарівною витонченістю і загадковістю.

"Красуня", "Красива, як завжди", "Неймовірна", "Чудове фото. Неймовірний фльор ніжності, втаємниченості", "Наша красунечка", "Така загадкова і мрійлива", - прокоментували шанувальники актриси.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ірма Вітовська розповіла, чому не працює на росіян і хоче емігрувати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ірма Вітовська поділилася милим селфи у своїй машині.

Також "Знай.ua" писав, що Ірма Вітовська спростувала чутки про участь у виборах мера Івано-Франківська.