Мешканка Ульяновська Діана Шуригіна "славнозвісна" зірка в мережі здивувала еротикою на божевільній висоті. Як відомо, в 2016 році вона виступила з обвинуваченням на адресу свого знайомого Сергія Семенова, що той нібито її зґвалтував.

Громадськість сперечалася, з'ясовувала і обговорювала довгий час, чи все було так, як розповідає дівчина. Семенов потрапив за ґрати, а сама Шуригіна ходила по телеканалах на різні шоу і починала вести свій блог.

Число підписників на сторінці Діани в Instagram перевалило за мільйон. Дівчина активно користується соцмережею і викладає відверті знімки.

В цей раз Шуригіна влаштувала гарячі поцілунки і петтинг із красунчиком просто на мосту. Очевидно дівчина потонула в обіймах свого хлопця Дениса і забула про все на світі. Відео набирає тисячі переглядів і відвертих коментарів. Парочка влаштувала прелюдію на тлі "засинаючої" Москви.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Вроде бы страшно, но ещё так возбуждает", "У когось сьогодні буде кекс 🔥", "Шишка дымится у товарища", "Дорогие мои это пиздец, я сидела и ссала все 8 секунд потому что думала что кто то из них либо не удержит либо пизданется", - коментують користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальна Шуригіна розбилася в ДТП: "Було багато крові".

Як повідомляв портал Знай.uа, особисте життя довело Шуригіну до суду: подробиці скандалу.

Також портал Знай.uа писав, що в "Дом-2" прийшла нова Шуригіна, вже встигла начудуватися: фото.