Одна з найбільш брутальних учасниць 3 сезону популярного модельного реаліті "Топ-модель по-українськи" Ярина Самарик поділилася подробицями про те, які зміни відбулися в її житті після зйомок, а також розповіла про вибір факультету для вступу. Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

Ярина Самарик, Новий канал

Так, під час зйомок проєкту Ярині було 16 років. Тоді вона вчилася ще в старших класах і неодноразово зазначала, що не знає, чим хоче займатися в майбутньому. Через рік дівчина зробила нову коротку зачіску, стала більш жіночною та почала активно готуватися до вступу на журфак.

"В моїх найближчих планах – здати ЗНО, до нього я готувалася протягом року, проте серйозно за це дійство взялася тільки в останній місяць. Тому фактично весь свій час проводжу за вивченням матеріалу. Планую вступати на журфак, вибрала його, тому що з дитинства любила писати", - розповіла Ярина.

Також вона додала, що збирається вступати на заочну форму навчання, так як вважає українську освіту нікчемною, а відвідування пар – марною тратою часу.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

До того ж, дівчина залишилася вірною спорту та навіть збільшила навантаження під час карантину, який ввели в країні через пандемію коронавірусу.

"Протягом усього карантину я щодня займалася спортом і записувала кожне заняття на листок, в результаті вийшло чотири аркуши А4. Вкрала у діда гантелі по 6 кг і гирю 16 кг, тому м'язи підросли конкретно. Також багато часу приділяла кулінарії: дозволила собі більше їсти, але в рамках правильного харчування", - зізналася дівчина.

Ярина Самарик, Новий канал

Ярина дуже любить міняти колір волосся та зачіски. Практично відразу після проєкту вона перефарбувалася в блонд і зробила ультракороткі "піксі", а за останній рік зачіска змінювалася багато разів.

"Моє волосся чим далі, тим коротше, і від цього стає страшно. Мені завжди хотілося коротку стрижку, але мама запевняла, що вона мені не піде, тому все своє життя я мучила себе довгими волоссям. І зараз настільки увійшла в азарт, що з кожним разом хочеться щось змінювати і вдосконалювати. Правду кажучи, з коротким волоссям жити стає значно комфортніше і простіше. "Пацанська" стрижка – це те, що мені було потрібно!" - поділилася дівчина.

На моделінгу Ярина поки поставила паузу, на роботу у неї банально не вистачає часу.

"Зараз я повністю занурилася в ЗНО і вирішила почекати з моделінгом. Хочу трохи пожити для себе! Згодом, звичайно, планую повернутися до модельного бізнесу, але вже у новому образі та з новим усвідомленням себе. Спочатку треба знайти гармонію в собі, а вже потім лізти в об'єктив камери", - зізналася дівчина.

Ярина Самарик, Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що читачам розкрили 5 дивних фактів про ведучу "Топ-модель по-українськи" Аллу Костромічову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Соня Плакидюк в сексі-позі показала, як позбувається "карантинних" кілограмів.

Також "Знай.ua" писав, що Віка Маремуха показала, як готується до весілля з французом.