Відомий та досить скандальний російський співак Філіп Кіркоров оприлюднив унікальний відеоролик зі своєю подругою, з якою він плаває в басейні та жартує про Петросяна.

Дане відео з'явилася на Instagram-сторінці артистка.

Варто зауважити, Кіркоров не любить говорити про своє особисте життя. Єдиною жінкою, на якій колись одружився Кіркоров, була Алла Пугачова. З нею артист прожив в шлюбі 11 років, після чого подружжя розлучилося; незабаром Алла оголосила про роман з гумористом Максимом Галкіним.

Кіркоров, фото з вільних джерел
Кіркоров, фото з вільних джерел

З того часу пройшло багато років, однак Кіркоров і досі залишається один. Ходять навіть чутки про нетрадиційну орієнтацію співака, однак сам він їх не коментує. Щоправда, Філіп не був би Філіпом, аби не вмів шокувати свої шанувальників.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Так, днями Філіп оприлюднив веселе відео, на якому він з телеведучою Яною Рудковської пародіюють Олену і Євгена Петросян. В кінці Кіркоров вистачає подругу за плечі і стискає її в своїх обіймах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лорак показала, як Кіркоров з розмахом відсвяткував день народження доньки: все в золоті і квітах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіркоров "напудив" просто в штани заради грошей, фани стривожені - "Побережіть наші нерви".

Також Знай.ua писав, що Оля Полякова вляпалася у скандал з Кіркоровим, соцмережі киплять – "Ми вже чули".