Українська співачка Світлана Лобода вкотре продемонструвала свою чудову фізичну форму. В цей раз шанувальники звернули увагу на її феноменальну розтяжку, якій могла б позаздрити навіть колишня прима балерина Анастасія Волочкова.

Відповідні докази були опубліковані на фан-сторінці Лободи _lobodaofficial_love_ в соціальній мережі Instagram.

На дуже короткому відео можна побачити фрагмент тренування зірки на літній терасі - вона одягнена у спортивну форму. Співачка з легкістю закинула праву ногу на огорожу - складається враження, що це було їй зовсім не складно.

Світлана Лобода, фото - Instagram
Світлана Лобода, фото - Instagram

Оскільки замість фото для цієї публікації було вибране відео, то можна помітити легкий вітерець, який тріпоче волосся жінки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Таким чином, Лобода долучилася до неофіційного "руху" зірок, в якому вони змагаються демонстрацією розтяжки. Авжеж, однією з головних героїнь цих перегонів є колишня балерина Анастасія Волочкова. Однак українські знаменитості не відстають у цьому заліку - Леся Нікітюк, Тіна Кароль, Оля Полякова та інші українські зірки теж пишаються неймовірною розтяжкою.

Варто нагадати, що навіть шпагат не є чимось недосяжним. За умови регулярних тренувань, такої фізичної форми зможе досягти майже кожний.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Світлана Лобода відверто розповіла про пластику, кадри обличчя без ретуші просочилися в мережу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сестричка Світлани Лободи підкорила натуральною красою на відпочинку.

Також Знай.ua писав, що Лобода знову втекла з Росії: вгадайте, куди цього разу.