Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи сидіти вдома на карантині, як робить це сама зіркова красуня разом із маленькими доньками - Тільдою і Євою. Так, артистка порадувала численних шанувальників парочкою селфі, спростовуючи чутки хейтерів про те, що зробила пластику в період самоізоляції. Світлана показала кадри без ретуші, на яких довела, що її обличчя залишилося без змін.

Варто відзначити, що в інтерв'ю Ксенії Собчак співачка зізнавалася, що якось давно впала обличчям на скло, через що хірургам довелося провести невелике втручання. Також зірка розповіла, що не робила жодних підтяжок, а замість цього користується послугами масажиста і активно займається спортом.

кажуть, на карантині встигла зробити пластику обличчя і зменшити ніс 🙈 вирішила показати фото без ретуші 😁🤷‍♀️ посвіжішала, помолодшала, завдяки здоровому режиму та повноцінного сну, ніби ніяких змін не виявлено🤷‍♀️😂 спасибі батькам за гени ❤️ і ретушерам за особливе старання, що призводить до незгасаючі чутки про слабкості, яку я нібито маю до пластичних хірургів😂😬🤘 1 - Свєтік 2 - Loboda в образі😬 поділилася емоціями Лобода

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Без фільтрів не обійшлося((", "Все роблять , у кого є можливість - це нормальне явище ХХІ ст ..", "Дуже змінилася", "Бувають таку маячню напишуть, що хоч стій, хоч падай😂 а Ви Світлана, завжди прекрасна🌝💕", "пофіг що говорять щури за спиною у киці......😂😂 красуня 😍", "Не звертайте уваги! Якщо людина потрібна і корисна, то про неї завжди будуть говорити. Одні із заздрості , а інші з благих мотивів.", "намалюй маркером зморшки .".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.