Розлучення популярної російської актриси театру і кіно Христина Асмус та російського коміка Гаріка Харламова, може бути масштабним хитрим планом, який передбачає підігрівання інтересу публіки до їх персон.

Відповідну думку висловили в Telegram-канаті "Тільки нікому".

Варто зауважити, що напередодні Харлмов опублікував в своєму Instagram пост, де оголосив про розлучення з Асмус, з якою був в шлюбі 8 років. Також і сама актриса пояснила, що розлучається з обранцем мирно і без конфліктів. Більш того, таке рішення було прийнято не спонтанно - вони обмірковували його цілий рік.

Асмус і  Харламов, фото: Instagram
Асмус і Харламов, фото: Instagram

Щоправда, деякі шанувальники в таке "спонтанне" розлучення не вірять та запевняють, що зіркова пара просто вирішила "хайпанути", адже допоки жодних офіційних даних про їх розлучення немає.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Розлучення Асмус і Харламова може бути повним обманом для нас з вами. Нібито це старий добрий CommentOut (Камінг аут - це публічне зізнаня людини, - ред.). Інфа непідтверджена, але раптом пара нас дійсно розігрує? До того ж, їх справи на сайті Мосміськсуду немає, хоча вони пишуть, що шлюборозлучний процес вже йде", - припускають фанати.

Скриншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Христина Асмус і Гарік Харламов розлучаються: пара відповіла, чи чекати бруду та скандалу

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.