Відомий російський співак Валерій Меладзе у вівторок, 23 червня, святкує свій день народження. Виконавцю популярних хітів виповнюється 55 років. Саме через це ми нагадаємо нашим читачам, що за свої роки встиг "наробити" співак окрім гучних композицій і роботи з гуртом сексуальних дівчат з "ВІА Гри".

Журналісти писали, що Валерій Меладзе повинен влаштувати вечірку на честь свого ювілею, куди запросить не тільки рідних і найближчих друзів, але і колег. Відомо, що раніше через карантин багато колег зірки були змушені відзначати свої дні народження вдома у дуже вузькому колі.

Тиждень тому Валерій повідомив шанувальникам, що незабаром повернеться до звичного способу життя і відновить гастрольну діяльність. Щоправда, в нинішніх реаліях Меладзе навряд чи почне активно давати концерти раніше ніж восени - і це, звичайно, скандал. Але це не перші проблеми. Давайте разом згадаємо, куди заносило Валеру за всі роки його кар'єри.

Валерій Меладзе, скріншот: YouTube
Валерій Меладзе, скріншот: YouTube

Зради і позашлюбний син

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Старший із знаменитих братів завжди був небайдужий до дівчат. У 1989-му він одружився на інститутській подрузі, яка народила йому трьох доньок, при цьому всі роки Валерій в інтерв'ю хвалив її за стійкість характеру і взагалі розповідав направо і наліво, як він щасливий. Але потім щось явно пішло не так: з'явилися чутки про його інтриги з солістками "Віа Гра", а потім і зовсім з'ясувалося, що у співака є позашлюбний син від коханки. У 2009-му Меладзе повідомив, що більше з жінкою не живе, пізніше подав на розлучення, а в 2014 році одружився на Альбіні Джанабаєвій.

Напад на дівчину-фотокореспондентку

У 2011 році журналістка російської газети намагалася сфоткати артиста з Альбіною Джанабаєвою (екссолістка "ВІА Гри") біля московського ресторану, на що Меладзе відреагував вкрай агресивно: погнався за фотографом (при цьому вона впала) і намагався відібрати камеру. На Валерія завели кримінальну справу, яку згодом припинив мировий суддя. За словами юриста потерпілої, "суддя зрозуміла, що виправдати Меладзе за таких обставин буде неможливо, і просто припинила справу. І це після того, ми представили неспростовні докази його провини".

Брати Меладзе і Діма Білан, фото: Сегодня
Брати Меладзе і Діма Білан, фото: Сегодня

Посварився з Біланом при дітях

Один з випусків шоу "Голос. Діти", датований навесні 2017 року, змусив глядачів як слід розім'яти пальці і язики в обговоренні сварки між Біланом і Меладзе. Діма образився на Валерія, який поставив виступати дітям пісню "Мрійники", за пародію в номері: характерну позу із зігнутими колінами й руками. Масла у вогонь підлив ведучий.

"Діма, тепер ви бачили, як виглядаєте зі сторони. Загалом, ми зрозуміємо, якщо ви встанете й підете", — додав Нагієв співаку, який дивився виступ дітей з кривою усмішкою, а потім і сам не витримав.

Виступав на скандальному весіллі

Влітку 2017 року розгорівся скандал у зв'язку з гучним весіллям доньки голови адміністративної колегії Краснодарського крайового суду Олени Хахальової, а вірніше — з сумою, витраченою на торжество. Згідно словами адвоката Сергія Жоріна, на нього пішло близько двох мільйонів доларів.

"Це не весілля дітей олігархів. Це весілля доньки діючої судді Краснодарського крайового суду. Утріться всі, хто трудиться за 20 тисяч рублів на місяць, по 8 годин щодня", — розповів Жорін.

Співак, який виступав на весіллі, поспішив виступити із заявою: "Особисто я працював безкоштовно, тому що чоловік судді - мій родич, двоюрідний брат. Їхня донька — наполовину грузинка. Ми багато разів зустрічалися, у мене фотографії є… Не знаю, як щодо інших артистів, а Йосип Давидович Кобзон був присутній як гість, був недовго, але сказав тост, і це було насправді урочисто і красиво".

Валерій Меладзе, фото: Експрес газета
Валерій Меладзе, фото: Експрес газета

Подражнив простих людей шикарним "Мерсом"

Не встигнувши завести instagram, співак натрапив на хейт фанатів. А все через зайву, на думку багатьох, показуху. Діло було так: у травні 2018-го Валерій опублікував фото свого нового Mercedes-Benz CLC-класу, вартість найпростішої комплектації якого — 5 мільйонів рублів.

"Час пересідати на літні машини!" — він підписав знімок, чим неабияк обурив громадськість.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мармеладзе, Кількоров і Ковбасков - в соцмережах зірок схрестили з продуктами, ось що з цього вийшло.

Як повідомляв Знай.uа Віра Брежнєва показала, хто займає особливе місце і це не Меладзе.

Знай.uа писав, Єфремов далеко не перший — зірки, під колесами яких гинули прості люди.