Ведуча проекту "Аферисти в мережах" Олена-Крістіна Лебідь змогла розкрити шахрайство, яке дуже було схоже на романтичну історію.

"Вперше ми викрили схему, яка масово підкуповує наших дівчат, – каже ведуча "Аферистів в мережах" – проекту, який не один рік з успіхом показує Новий канал. – Їм обіцяють в подарунок... автомобіль! І ніхто не знає, чим обернеться такий презент!".

Шахрайство почалося на сайті знайомств. Лебідь написав чоловік, який представився українським депутатом по імені Андрій. Він обіцяв полетіти з Христиною на вихідні в Париж і навіть подарувати автомобіль.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу
Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу

"Конфіскат – ось головна зачіпка афери, – пояснює Олена-Крістіна Лебідь. – Депутату начебто шепнули про партії конфіскованих автомобілів, яку можна терміново викупити. А він, як на зло, зараз в Греції. Тому запропонував мені вибрати і заплатити тільки за номер. Дрібниця порівняно з ціною машини".

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Але коли ведуча "Аферистів в мережах" відмовилася, шахрай спробував ще раз. На цей раз запропонував Олені-Крістіна Лебідь зустрітися з його юристом, який надасть усі офіційні документи.

"Ти отримуєш липовий договір, віддаєш вісім тисяч гривень нібито за реєстрацію конфіскованого авто – і до побачення, – обурюється ведуча Нового каналу. – А щоб я повірила, говорить, що одна з машин на парковці – моя".

Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу
Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу

Однак після того, як дівчина відмовилася платити, їй навіть почав погрожувати липовий юрист і навіть спробував застосувати силу. На допомогу довелося прийти команді проекту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наречена Розенко показала, як під час пандемії "вигуляла" свого улюбленого.

Як повідомляв Знай. ua, наречена Розенко задерла сукню на дивані і розповіла про придбання яхти.

Також Знай. ua писав, що "одноклассник" підпалив наречену Розенко Олена-Крістіна Лебідь.