Ведуча проекту "Аферисти в мережах" на Новому каналі Олена-Крістіна Лебідь розсекретила шахрая з сайту знайомств. Нове розслідування з'явиться у свіжому випуску шоу.

"Ті, хто мене впізнає, відсіваються ще на моменті листування, – пояснює Олена-Крістіна Лебідь. – Оскільки кожна афера починається або на сайті знайомств, де в анкеті моє реальне фото, чи в засобах зв'язку типу Viber або Telegram. А ті, хто не дізнався, приходять на зустріч, щоб провернути свою аферу".

Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу
Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу

Італієць, який написав Христині, не впізнав її і спробував обдурити дівчину. Хоча переконатися, чи дійсно чоловік жив за кордоном, провідною так і не вдалося. Оскільки той відмовлявся від будь-якого аудіо - та відеоспілкування. Це перший сигнал, що по той бік монітора може перебувати аферист.

"Перше, що він мені написав: "Я знаю, ваші чоловіки не цінують жінок". І таким меседжем терміново зізнався в любові, – розповідає ведуча "Аферистів в мережах" – проекту, який не один рік з успіхом показує Новий канал. – Все це "пахло" звичайним віртуальним кидаловом, дуже поширеним на сайті знайомств. Коли шахраї хочуть випросити гроші під будь-яким соусом. А потім – все – ні зустрічі, ні кавалера. Але мій італієць грошей не просив. Зате закидав сердечками".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у нареченої Розенко між ногами "завівся" восьминіг.

Як повідомляв Знай. ua, наречена екс-прем'єра Розенко втратила "пиріжок" посеред лісу.

Також Знай. ua писав, що наречена Розенко перетворилася в "кобилку" і розповіла про мрію українців.