Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість порадувала публіку яскравими фото, на яких з'явилася в стильному і образі, а підписи до них похвалилася розкішними букетами, мабуть, від таємного шанувальника.

На фотографіях Світлана відображена на веранді красивого особняка, вона стоїть між двох величезних корзин з квітами і активно позує на камеру. На ній чорні штани цікавого крою та короткий чорний топ, а ось піджак вона тримає в руках, то вішає собі на плечі. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на її обличчі модні сонцезахисні окуляри. У підписі до публікації Лобода написала: "Ось такий на мене чекав сюрприз. Вирішила зробити приємне і вам. Перші 5 осіб, отгадавших скільки троянд в кожному кошику, отримають від мене 10 тисяч рублів на карту. Поїхали. LOVE IS", при цьому вона не сказала, хто подарував їй ці розкішні букети. Захоплені шанувальники не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.