В 1971 році рідний брат Арнольда Шварценеггера Майнхард розбився на смерть в автомобілі, повертаючись додому в нетверезому стані.

Арнольд на похорон не приїхав, але в подальшому взяв на себе утримання сина брата - Мейнхард був одружений з Ерікою Кнап і залишив 3-річного сина Патріка.

У мережі показали рідкісне фото артиста з рідним братом: Арнольд Шварценеггер зі своїм старшим братом Майнхардом, 1967 рік, Австрія.

Арнольд Шварценеггер зі своїм старшим братом Майнхардом, 1967 рік, Австрія
Арнольд Шварценеггер зі своїм старшим братом Майнхардом, 1967 рік, Австрія

Не приїхав Арнольд і на похорон батька в 1972 році, причому пізніше пояснював це рішення, як мінімум, трьома різними причинами: йому не можна було переривати тренування, йому не встигли вчасно повідомити, і він нібито лежав у лікарні зі зламаною ногою.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Очевидно, справжня причина полягала в тому, що між батьком і сином ніколи не було теплих почуттів. "Те, що робив зі мною батько, зараз називають насильством над дітьми", - неодноразово заявляв Арнольд.

Сім'я Арнольд жила бідно, і діти з раннього віку були залучені до селянської праці: доїли корів, носили воду, кололи дрова. Арнольда і його старшого на рік брата Мейнхарда виховували в строгості, практикувалися тілесні покарання.

Арнольд Шварценеггер зі своїм старшим братом Майнхардом та мамою
Арнольд Шварценеггер зі своїм старшим братом Майнхардом та мамою

За словами Арнольда, "якщо ми робили щось не так, то батьки не шкодували різок". До того ж, батько підозрював дружину в невірності і побоювався, що Арнольд не є його біологічним сином. Тому він завжди віддавав явну перевагу своєму старшому синові Мейнхарду, а Арнольду залишалося тільки "бути сильним" і потай мріяти про краще майбутнє.

У той же час Арнольд був дуже близьким зі своїм братом і завжди з теплотою згадує про нього.

"Майнхард і я були дуже близькі. У нас була загальна спальня, поки мені не виповнилося 18, і я не пішов в армію.
Крім цього, ми постійно змагалися один з одним, як це часто буває з братами, постійно намагаючись перевершити один одного і завоювати прихильність тата, який, звичайно, сам був спортсменом. Він влаштовував змагання для нас і говорив: "А тепер подивимося, хто дійсно кращий". Ми були більші, ніж більшість однолітків, але, тому що я був на рік молодший за Майнхарда, він зазвичай вигравав у наших змаганнях", - згадує Арнольд.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "залізний" Арні захистив кохану від коронавірусу

Як повідомляв портал Знай.ua, Арнольд Шварценеггер виклав в Instagram цікаве відео, в якому прийшов на роботу разом зі своїми улюбленими тваринами.

Також Знай.ua писав, Шварценеггер подарував Греті Тунберг новеньку "Tesla".