Зірка "Термінатора" і 38-й губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер поділився зі своїми шанувальниками в Instagram зворушливим відео, в якому показує своїй собаці Черрі, як мити руки, щоб убезпечитись від китайського коронавірусу.

"Я тут намагався зняти для Чері інструкції як правильно мити руки, але, мабуть, ви приділите цьому відео більше уваги. Бережіть себе. Мийте руки. Слухайте вчених і експертів. Спільними зусиллями ми зможемо зупинити вірус і захистити один одного", - підписав ролик Арні.

За словами знаменитості, сам він завжди намагається мити руки не менше 50 разів на день за 20 секунд, особливо після новин про коронавірус.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Арнольд Шварценеггер повідомив, що частина спортивного фестивалю The Arnold Sports Festival, який відбудеться 5-8 березня в Колумбусі, довелося скасувати через коронавірус.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арнольд Шварценеггер виклав в Instagram цікаве відео, в якому прийшов на роботу разом зі своїми улюбленими тваринами.

Також портал Знай.uа писав, що Шварценеггер подарував Греті Тунберг новеньку "Tesla".