Арнольд Шварценеггер, суперзірка, яка назавжди живе в душі кожного хлопчика 90-х, виклав надзвичайно миле відео, в якому прийшов на роботу разом зі своїми улюбленими тваринами.

Родзинка цієї історії в тому, що улюблені тваринки залізного Арні - не пси і не коти, а віслючок на ім`я Лулу і поні на прізвисько Віскі.

“Не їжте наодинці” - саме так підписав відео Арнольд Шварценеггер, адже на ньому чітко видно як тваринки намагаються поцупити їжу зі столу свого друга.

Арнольд Шварценеггер, фото Instagram
Арнольд Шварценеггер, фото Instagram

До нещодавнього часу громадськість не знала, що у актора є такі тварини, з яким в нього дуже міцний та тісний зв'язок. Просто декілька місяців тому Арнольд виклав фотографію з поні, яка викликала широкий резонанс та багато схвальних відгуків. Саме після такої теплої реакції Шварценеггер вирішив познайомити публіку і з віслючком, і показати як вони разом ходять на роботу.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадаємо, що зірці "Термінатора" вже 72 роки. Окрім акторства і кар'єри у бодібілдінгу, Шварценеггер встиг побувати ще й губернатором Каліфорнії.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Арнольд Шварценеггер вперше прилетів до Києва: як зустріли "Залізного Арні", фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шварценеггер розповів про таємні мрії Трампа: "Закоханий у мене".

Також "Знай.ua" писав, що Шварценеггера засікли з Гретою Тунберг за незвичним заняттям: "Вона - мій герой".