Українська співачка Марина Тимофійчук, яка відома під псевдонімом Navka, дорогою на зйомки нового кліпу в Миколаївській області стала жертвою нападу бандитів.

Виконавиця разом зі своєю командою їхала на зйомки кліпу, які повинні були відбутися на Херсонщині. Однак дорогою на локацію на автомобіль артистки напали.

Артистка заявила, що відчувала загрозу життю. Про це Navka повідомила на своїй Facebook-сторінці.

Небезпечна ситуція сталася близько двох годин ночі в Миколаївській області Новоодеського району на автодорозі Миколаїв-Благовіщенське. За словами співачки, розбійники підкинули невідомий залізний предмет під шини автомобіля. Довелося зупинитися, після чого на знімальну команду намагалися напасти.

напад на співачку Navka, фото з Facebook
напад на співачку Navka, фото з Facebook

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я реально відчувала загрозу життю. По-перше, залізний предмет підкинули навмисно, а по-друге, нас оточила група незнайомих людей, які розмістилися з обох сторін автомобіля. Нам пощастило, тому що був актор, який володіє кікбоксингом, а також наш партнер відео-продакшену Іван Зенков, який має чорний пояс з карате. Хлопці швидко зорієнтувалися і змогли відбитися від нападників. Після цього я викликала поліцію", – пояснила Марина.

Співачка закликала дівчат ніколи не їздити вночі поодинці. Вона підкреслила, що така ситуація може статися з ким завгодно.

напад на співачку Navka, фото з Facebook
напад на співачку Navka, фото з Facebook

"Якби не моя команда і чоловіки в машині, не знаю, що б було. Я почала ховати гаманець, документи і всі важливі речі. Наша машина була повністю наповнена дорогою знімальною технікою. Хочу, щоб ця ситуація отримала розголос! Я нікому не можу побажати відчути це на собі і не хочу, щоб це сталося з кимось ще", – написала Тимофійчук.

Артистка та її команда написали заяву в поліцію. Зйомки кліпу довелося перенести. Працівники АЗС, яка розташована поблизу місця інциденту, розповіли, що це п'ятий випадок нападу за день.

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, цієї зими популярну українську співачку Maruv пограбували просто в центрі Києва.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній чоловік Лоліти Мілявської потрапив у лікарню після ДТП і звинуватив її в замаху.

Також портал Знай.uа писав, що зірку серіалу "Кадетство" Кирила Ємельянова відвезли у відділ поліції після нападу на фельдшера швидкої допомоги.