Зірки, які звикли завжди подорожувати та їздити кудись на гастролі, під час карантину могли лише насолоджуватися спогадами.

Знай.ua дізнався у співачки Олі Цибульської, де вона встигла відпочити до введення карантинних обмежень в Україні.

Артистка розповіла, що відвідала разом з чоловіком Париж - найромантичніше місто у світі. Ця подорож стала особливою для подружжя.

Оля Цибульська з чоловіком, фото: Instagram співачки
Оля Цибульська з чоловіком, фото: Instagram співачки

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Ми були з чоловіком у Парижі. Три дні гуляли і розглядали один одного. 5 років, доки син підростав, не наважувались на поїздку вдвох за кордон. Нам сподобалось! Побачили себе іншими, і Париж цього разу не лякав цінниками, бо приїхали туди уже дорослими, а не як вперше", - поділилася зірка.

Співачка зізналася, що, звичайно, як і всі дівчата, зараз сумує за поїздками та dutyfree.

"Бо він пахне новими пригодами і відчуттям, що все найкраще - обов’язково попереду", - додала Цибульська.

Оля Цибульська, фото: Instagram співачки
Оля Цибульська, фото: Instagram співачки

Також Оля згадала про свої перші поїздки з дому, які запам'яталися їй найсмачнішими перекусами в дорозі.

"Добре пам'ятаю поїздки з батьками до бабусь. По дорозі ми заїжджали в великий магазин в обласному центрі, і мама з татом робили нам гігантські бутерброди в дорогу. То був найсмачніший перекус у світі! З любов’ю і з новокупленої ковбаси", - розповіла Цибульська.

На питання, яке у неї улюблене місце у Києві, де приємно проводити час, зірка дала найнеочікуванішу відповідь.

"Пологовий будинок №1, - заявила співачка. - Там народився наш Нестор. Я іноді приіжджаю під його стіни. Сиджу в машині і думаю. З появою сина народилась нова я".

Оля Цибульська з сином Нестором, фото: Instagram співачки
Оля Цибульська з сином Нестором, фото: Instagram співачки

Нагадаємо, раніше Оля Цибульська дала поради жінкам, чому потрібно завжди виглядати привабливо та сексуально.

Також повідомлялося, що Оля Полякова та Дзідзьо разом знялися у новому фільмі - артисти зіграли головні ролі у комедії "Зірки за обміном". Зйомки розпочалися ще у лютому цього року, але в березні через карантин знімальна група мусила поставити їх на паузу. Проте щойно обмежувальні міри були пом'якшені, команда з радістю повернулася до кінопроцесу.

А відома модель з 13 розміром грудей Міла Кузнєцова розповіла, як колись стрибнула з парашутом.