Відомий український продюсер, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фото свого життя у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставив веселе відео, "примірявши" величезний ніс-хобот у так званих Insta-масках. Так, артист забавно потрусив головою, співаючи іспанською хіт коханої дружини "Elefante", який приніс красуні ще більшу славу не тільки в Україні, але і за її межами.

#elefante #NK @kamenskux uuuuu пожартував Потап

Фолловери не пройшли повз, Настя Каменських залишилася в захваті від такого сюрпризу: "Схоже на пів на шосту у чоловіків", "Зарано", "Капєц, добре хоч не на лобі", "🤣😆Як завжди на позитиві👍...", "Оруу 😂🔥", "😂😂😂Потап ти найкращий, люблю♥️♥️♥️", "Буратіно перетворився на чоловіка😂😂😂", "У вас ніс відклеївся😁", "Йопересете😀", "Жах".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Настя Каменських виставила трепетний спільний кадр з чоловіком Потапом і їх білосніжною собачкою Мімі, позуючи в затишній домашній обстановці. Так, артистка приміряла стильну джинсову міні-спідницю і футболку рожевого кольору, зізнавшись, що кожен ранок намагається починати з посмішки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.