Відомий російський шоумен, чоловік співачки Наташі Корольової Сергій Глушко, більш відомий під сценічним псевдонімом Тарзан, показав фанатам свою танцювальну майстерність. Відповідне відео розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Тарзан, скріншот Instagram

Так, для даного ролика російський танцівник змінився до невпізнання: він одягнув світлу перуку та "відростив" під носом густі вуса пшеничного кольору. Також з одягу на артиста можна помітити кросівки й яскраво-червоний спортивний костюм, який абсолютно не завадив йому продемонструвати кілька нехитрих рухів з дуже завзятою посмішкою.

Судячи з голосу, в цій затії йому допомогла дружина Наташа Корольова, яка заспівала для нього імпровізаційну пісеньку "Сережа - молодец".

"Танці - це моє....))))) Відео фрагмент з кастингу у "Бурановские дедушки"🤣🤣🤣", - підписав публікацію Тарзан.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тарзан, скріншот Instagram

У свою чергу, користувачі соціальної мережі оцінили зовнішній вигляд і старання Тарзана, який у минулому завоював свою славу саме стриптизом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Наташа Корольова зазіхнула на "банну" славу Волочкової.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тарзан поділився дивною серією кадрів, піднявшись на величезний стілець.

Також "Знай.ua" писав, що у Наташі Корольової стався викидень.