Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті з'явився цікавий фотоколаж, на якому співачка з'явилася у двох незвичайних образах.

Так, на першому фото, з якого складається цей колаж Тіну Кароль можна побачити в білосніжній блузці, на ній кілька модних прикрас, на обличчі легкий макіяж, але суть цього поста в зачісці. Тут у співачки випрямлені і красиво укладене волосся. А ось на другому знімку, де вона також у білому вбранні, видно, що її волосся завите і злегка розпатлане, вона весело регоче про щось своє. У підписі до публікації йдеться: "Який образ вам подобається більше? З прямими або кучерявими волоссям?". Фанати не пройшли повз, вони в захваті від обох образів зірки, її засипають компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.