Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість порадувала публіку яскравими фото, на яких з'явилася в стильному і образі, а підписи до них заінтригувала новим синглом, що дуже порушило її шанувальників.

На фотографіях Світлана відображена на якийсь даху, за її спиною видно гарний міський пейзаж. На прогулянку співачка вийшла в чорному вбранні – на ній широкі штани цікавого крою з завищеною талією, вузький топ і смугастий піджак. Волосся зірки розпущені і розпатлане вітром, а на її очах модні сонцезахисні окуляри. В підписи до фотографій Лобода написала: "Хмарки небесні, вічні мандрівники. У липні #Новыйсингл, вгадай число". Захоплені шанувальники не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото, багато хто вже згорають від нетерпіння, так хочуть почути новий хіт співачки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.