Відома в свій час інженер звукозапису Рената Блауел прийняла рішення судитися з колишнім чоловіком всесвітньо відомим співаком сером Елтоном Джоном. До речі, пара оформила розлучення майже 30 років тому.

Про це стало відомо завдяки копіям документів переданих до британського суду, які отримали журналісти видання The Guardian.

Конкретна причина розборок залишається неясною, але з документів стає зрозуміло, що позивач хоче зберегти конфіденційність і запобігти публікації якихось матеріалів. Адвокат Блауел підтвердив, що позов було дійсно оформлено, але відмовився уточнювати причину. Втім, юрист зазначив, що вони з Ренатою сподіваються вирішити питання "мирним шляхом".

Елтон Джон і Рената Блауел, фото: hellomagazine
Елтон Джон і Рената Блауел, фото: hellomagazine

Після розлучення з Джоном Блауел рідко з'являлася на публіці. Інтерес до неї відновився після виходу на екрани фільму "Рокетмен", в якому розповідається історія становлення Елтона як артиста, а також показуються різні епізоди його особистого життя, у тому числі шлюб з Блауел, яку виконала акторка Селінда Шенмейкер. Вони одружилися 14 лютого 1984 року, а через чотири роки вже розлучилися.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Елтон Джон і Девід Ферніш, фото: hellomagazine
Елтон Джон і Девід Ферніш, фото: hellomagazine

Зараз Елтон Джон перебуває в шлюбі з Девідом Фернішем - вони зіграли весілля в 2014 році. Разом подружжя виховує двох синів: дев'ятирічного Захарія та семирічного Елайджу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, молодший син Бекхема повторив культові зачіски батька і потролив Елтона Джона.

Як повідомляв Знай.uа брати Клички стануть головними героями фільму Сильвестра Сталлоне.

Знай.uа писав, дали ляпаса гомофобам – топ найміцніших гей-шлюбів шоу-бізнесу.