Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала кілька нових кадрів, які зробила сама, і на яких з'явилася в незвичайному образі.

Як видно, перед камерою Алла позує в якійсь студії, за її спиною видно барабанну установку. Вона знімає себе зверху на телефон і гордовито дивиться в камеру. На ній кокетливе коротке плаття, яке підкреслило струнку фігуру і оголила тендітні плечі. Волосся дівчата розпущені і недбало укладене, а на її обличчі акуратний макіяж з блискучими пишними губами. Добкіна не підписала свою публікацію, зате фоловери кинулися активно обговорювати її нові фото, засипає компліментами і захопленими коментарями, деякі зазначили, що Алла сама на себе не схожа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.