Сергій Лазарєв – один з найпопулярніших виконавців російської естради. Його Instagram користується колосальною популярністю. Лазарєв радує своїх фанатів не лише своїми піснями, але й регулярними оновленнями своєї сторінки в соціальній мережі. Нещодавно Сергій опублікував фотографії з фотосесії, яка була зроблена вельми оригінальному тлі.


Лазарєв опублікував фото, зроблені біля стіни з оригінальним графіті. Варто відзначити, що малював графіті дійсно майстер. На тлі Лазарєва знаходиться частину обличчя, а в кадрі видно величезний намальований очей. “Зі мною око та око”, підписав Сергій фотографії.

Фотографії знайшли прекрасний відгук у аудиторії. Всього за 4 години публікація Лазарєва набрала більше 45 000 лайків і кілька тисяч коментарів в Instagram. “Красунчик!”, “Ось це кайф, спасибі!”, саме так коментував користувачі фотографії Лазарєва.

Нагадаємо, Лорак і Лазарєв довго приховували це, оприлюднене листування.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua Лорак засвітилася в компанії з Лазарєвим, фанати в захваті.

Також Знай.иа писав, що Лазарєв опублікував компрометуючий знімок, фанати не втрималися.