Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, часто радує публіку незвичайними фото і відео у своєму Instagram. Цього разу зірка виклала в мережу незвичайні кадри з нової відвертій фотосесії, а у підписі до публікації поділилася подробицями цієї зйомки.

Як видно, Даша відображена на сірому тлі, вона змінює пози, залишаючись у тому ж вбранні. На ній незвичайне темне плаття з об'ємним шлейфом і одним рукавом, воно підкреслило не тільки стрункі ноги, але і здорово оголило декольте – груди зірки ледве не вискакує з корсета, а на її ногах модні чорні босоніжки. Волосся красуні гарно вкладене, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Астаф'єва написала: "Жінку побачити в людині складно. @juliablack_photographer змогла. Красуня і професіонал... обожнюю і зізнаюся, з задоволенням ділила майданчик". Захоплені фанати співачки не пройшли повз і почали активно засипати її компліментами, захоплюючись цими зухвалим чином.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.