Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила жіночний кадр їх нової фотосесії, позуючи в стильному образі. Так, артистка приміряла чорний брючний костюм і білу блузу, привітавши усіх українців з Днем Конституції 28 червня. При цьому красуня запропонувала численним фанатам створити для кожного особисту Конституцію, в якій повинні бути свої головні життєві установи.

Сьогодні вся країна святкує День Конституції України - документа, який забезпечує наші основні права і свободи. ⠀ У кожного з нас є своя особиста конституція і я вважаю, що першим пунктом у ній повинно бути: бути щасливим і коханим! Тут і зараз. Не в якомусь іншого житті, а в цьому самому – першому і останньому. Коли ти щасливий - ти в любові. Ми народжені, щоб бути щасливими і коханими, бо "любов - то велика сила". ⠀ А який перший пункт у вашій особистій Конституції?

Фолловери не пройшли повз: "Вааау, яка ви розкішна!😍😍😍", "Вау нереально красива🔥🔥🔥 @могилевська", "Яка ж ви гарна🌷", "Вам пасує цей образ 👍🔥😍", "Фотка супер.👍👍👍", "Хороший смокі)))", "Красуня😘😘😘", "Дуже круто!!!❤️".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".