Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи більшу армію прихильників і хейтерів.

А нещодавно артист представив нову кохану - нею виявилася 33-річна нотаріус Христина Горняк. Закохані познайомилася ще влітку на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама Христина - подружкою нареченої. Парочка з травня місяця переїхала в нове житло, "сімейне гніздечко" в центрі Києва.

Так, Володимир виставив яскраве відео, вирушивши з новою пасією подалі від міської суєти. Артист пригадав шоу "Танці з зірками", в якому йому не вдалося перемогти, пристрасно рухаючись під ритмічну музику з Христиною, яка сама себе називає "танцюючим нотаріусом". На сторінці жінки з'явився ще один ролик, де пара танцює у басейні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фолловери розділилися на два табори: "Не треба було б поки що це виставляти.для чого ятрити душу жінки яка вам подарувала двох прекрасних діток", "Вона дуже схожа па вашу колишню дружину.", "Схожа на першу дружину дуже", "Ну такі собі танцюристи", "Схожа на колишню дружину", "Дерев'яні обидвоє. Це жесть! Пластика нуль 😂", "Як малі діти 😂", "Ну не знаю....чогось не вистачає....".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.