32-річна актриса Христина Асмус публікує іронічні пости на тлі підготовки до розлучення з 39-річним шоуменом Гаріком Харламовим.

Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Цього разу вже майже колишня дружина російського коміка Гаріка Харламова опублікувала фото, на якому постала в спортивному костюмі, і вирішила у жартівливій формі нагадати фоловерам про своє розставання з чоловіком.

Повідомлення про розлучення Христини Асмус і Гаріка Харламова, опубліковані в їхніх блогах майже одночасно, наробили чимало галасу в пресі на минулому тижні. Відсутність подробиць спровокувала чутки про те, що все це - розіграш, на що Гарік Харламов відреагував досить емоційно.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Христина Асмус тим часом запевнила всіх, що це вона стала ініціатором розлучення і продовжила публікувати іронічні пости в своєму блозі.

"Так, скоро розлученка, треба б в форму себе привести", - написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Христина Асмус після заяви про розлучення з Харламовим пустилася берега

Як повідомляв портал Знай.ua, адвокат розповів про подробиці розлучення Харламова і Асмус

Також Знай.ua писав, Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.