Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виставив трепетне спільне селфі з татом Миколою Петровичем, якого 29 червня виповнилося 72 роки. Так, артист трепетно привітав найріднішого чоловіка, зазначивши, що все життя намагається рівнятися саме на нього. Примітно, що Микола Петрович не відстає від трендів: чоловік стильно одягається і навіть самостійно завів Instagram-акаунт.

Батьку сьогодні 72 🤗 Люблю, поважаю і вчуся!.. @nikolaiiama поділився радістю Яма

Фолловери залишилися в захваті: "Взаєморозуміння і посмішок!", "Многая Літа 💪", "Татові привітання😊😊💪💪💪", "З іменинником!!! 🙏🏽❤️", "Вітаю Вашого батька! Здоров'я йому, щастя, любові, миру і злагоди! І Вам, Влада, того ж...🎁", "Вітаємо тата!Він зростив гідного сіна!пишається вся Україна!здоров'я", "Тата з Днем народження 🎂 здоров'я, щастя і довгих років життя😍рідне Запоріжжя💙", "Нехай проживе стільки ж у здоров'ї і радості🙌", "Здоров'я величезного батькові.".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.