В минулому столітті жінки могли дозволити собі зачіску, як у Бріджит Бардо, плаття, як у Софі Лорен, родимку, як у Мерилін Монро. Сьогодні ж все більше дівчат стали вдаватися до пластики, щоб досягти свого ідеалу.

Однією з перших голлівудських актрис, які звернулися за допомогою до пластичних хірургів, стала Мерилін Монро.

Мерилін Монр, архівне фото з відкритих джерел
Мерилін Монр, архівне фото з відкритих джерел

Ринопластика
Дивлячись на чарівну Мерилін Монро, представниці прекрасної статі сміливо перетворювалися в платинових блондинок і вирішувалися на ринопластику. Трохи широкий кирпатий ніс, яким природа нагородила голлівудську знаменитість, робив її обличчя простуватим.

Мерилін Монро, скріншот
Мерилін Монро, скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Сьогодні ринопластика входить в топ операцій, до яких вдаються практично всі початківці зірки Голлівуду. В свій час її робили Хэзер Локлір, Брітні Спірс, Келлі Куоко, Тара Рід, Скарлетт Йоханссон, Дженніфер Еністон, Ріанна, Дженніфер Лоуренс, Блейк Лавлі.

Маммопластика
Жіночі груди завжди посідала одне з центральних місць в естетиці кінематографа, але особливу увагу до неї привернув серіал «Рятувальники Малібу». Він не тільки прославив Памелу Андерсон і її спочатку четвертий, а потім вже і п'ятий розмір грудей, але і показав всім іншим жінкам, що якщо вони хочуть бути красивими і сексуальними, для них немає нічого неможливого.

Памела Андерсон, скріншот: YouTube
Памела Андерсон, скріншот: YouTube

Серед останніх були Вікторія Бекхем і Дрю Беррімор.

Звуження талії
Тонка талія протягом кількох століть була головною турботою всіх представниць слабкої статі – для того, щоб отримати її, вони, не шкодуючи себе, носили стягуючі корсети. Вважається, що однією з перших актрис, які скористалися видалення ребер для того, щоб отримати осину талію і красиві лінії фігури, була Мерилін Монро.

Мерилін Монро, фото Getty Images
Мерилін Монро, фото Getty Images

Глютеопластіка (пластика сідниць)
До Джей Ло ніхто і не замислювався про те, що власні сідниці можна застрахувати на кругленьку суму. Актриса не лише привернула увагу до своєї «п'ятої точки», але і зробила її справжнім трендом, показавши, що сексуальність – це не тільки про великий розмір грудей. З тієї самої пори видатні сідниці стали фактично візитною карткою Дженніфер Лопес, яка надихнула подивитися на себе з іншого боку Кім Кардашьян. Так що можна сказати, що Кім пішла вже второваною стежкою, яку в свій час проклала Джей Ло.

Кім Кардашьян, фото - Instagram
Кім Кардашьян, фото - Instagram

Контурна пластика філерами
Джей Ло ввела моду не тільки на об'ємні сідниці. Вона була однією з перших зірок, яка почала користуватися філерами для корекції овалу обличчя і ранніх вікових змін. Свою роль у цій історії зіграла і інша американська знаменитість – Анджеліна Джолі.

Анджеліна Джолі, фото Harper's Bazaar
Анджеліна Джолі, фото Harper's Bazaar

Тату Джолі на передпліччя. Фото з сайту Без макіяжу ру
Тату Джолі на передпліччя. Фото з сайту Без макіяжу ру

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відома фотомодель показала пишні персики в шоколаді - "Повний пакет без докорів".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шакіра, Джорджина Родрігес і Антонелла Рокуццо - рейтинг найпопулярніших коханих футболістів, які підкорили мільйони.