Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильне відео з їхнього з чоловіком Потапом дому, на якому гаряче рухалася для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok. Так, артистка приміряла міні-шорти і футболку з принтом тигра, зазначивши, що танці для неї - відмінне кардіо, а ще вони дарують гарний настрій.

Танці вранці під бадьору музику - це те, що дарує класний настрій на весь день💃🏻 ⠀ І ще це відмінне кардіо!🔥

Варто відзначити, що вперше за довгий час численні шанувальники Насті розкритикували красуню. Вся справа в тому, що в профілі Каменських вже був подібний ролик: "Одне і теж 🤦", "Всі в тіктоку так скубуться, і ви туди ж(( а без звуку дивитися це дуже стрьомно", "Вічно з язиком🤦🏻‍♀️", "Пора народжувати дітей а не танцюльки танцювати Насть!!!! ", "Ні про що...", "Що попало🤦🏼‍♀️", "Дошка дерев'яна", "Що за дурна звичка вічно висовувати 👅?? Гарна дівчинка,але язик вже дістав!", "навіщо постійно у всіх відео висовувати язик?".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.