Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео-селфі, повернувшись в осінній Київ зі спекотної Мексики, де вони з чоловіком Потапом просували кар'єру Насті закордоном. Так, артистка приміряла масивне сомбреро, трепетно подякувавши всім, кому сподолася її творчість.

"Мексика, дякую за теплий прийом і запрошення на радіо і ТБ😍 Це величезне щастя, що вам подобається моя пісня #Elefante!🔥 Тут така чудова атмосфера, чудові люди! Я повернуся зовсім скоро, обіцяю вам😉 А всім, хто мріє, хочу сказати: вірте в себе, вірте вашій команді, наполегливо працюйте і вчіть іноземні мови😂🙌🏻 ", - поділилася емоціями Каменсих. Фолловери не пройшли повз, засипавши Настю компліментами: "Класне фото. 😮❤️❤️❤️❤️", "О тааак,пощастило Потапу,краще б мені так пощастило😍", "Настя, ви неперевершена🔥", "Капелюшок просто чудо,дуже вам до лиця😍😍😍😍", "Мексиканка😘😘😘", "красуня".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.