Анна Гомонова - відома модель і художниця. Нещодавно вона знялася для L'Officiel Baltic - глянцевого журналу про моду, у якому розповіла про старт кар'єри моделі, про перепони на творчому шляху і про сучасний світ моди. Раніше Аня не раз брала участь в показах відомих дизайнерів.

Її сторінка в Facebook рясніє яскравими знімками з різних фотосесій. То вона знімається в Італії, то ділиться кадрами з Парижа. За її плечима - десятки міжнародних конкурсів краси і стільки ж перемог і титулів.

В інтерв'ю Знай.uа Анна Гомонова зізналася, чи намагалися її як модель залучити до ескорт-послуг, чи стикалася з жіночою заздрістю і атаками чоловіків-шанувальників.

Анна Гомонова, модель і художниця, фото з Facebook зірки
Анна Гомонова, модель і художниця, фото з Facebook зірки

Не секрет, що моделей і зірок запрошують для роботи в сфері ескорту. Чи стикалися ви з такими пропозиціями?

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Все, що пов'язано з поняттям "ескорт", знаю з загальнодоступної інформації. Ескорт - це окремий дорогий ринок послуг.

Види діяльності, з якими пов'язані мої устремління, не мають нічого спільного з тим ринком послуг. Я - модель і працюю з відомими брендами і виданнями в різних країнах, мене запрошують на конкурси по всьому світу. Також я з династії художників. Виставки моїх картин проходять регулярно, ми робимо і виставки картин нашої династії Гомонових, а також мої роботи беруть участь у тематичних виставках.

Так що та соціальна ніша, в якій я перебуваю, користується платними послугами стилістів, фотографів, режисерів. Тих, хто допомагає підтримувати імідж Зірки, Королеви. Плачу - я, за сферу послуг. Можна зробити висновок, що зі сферою ескорт-послуг ми знаходимося на протилежних полюсах і ніколи не перетинаємося в діяльності.

Анна Гомонова, модель і художниця, фото з Facebook зірки
Анна Гомонова, модель і художниця, фото з Facebook зірки

Ви давно заміжня, але це не завжди зупиняє інших чоловіків. Чи були спроби відбити вас? Як доводиться відшивати настирливих шанувальників?

Абсолютно будь-яка людина (будь-якого віку, статі або зовнішності) може виявитися жертвою підвищеної уваги або переслідувань. Тому вкрай важливо навчитися переконливо говорити НІ своєму нав'язливому залицяльнику. Хоч до зірок більше уваги, але коло спілкування у них більш вибіркове. Не наближайте до себе людей, з якими у вас різні життєві цінності, тих, хто підводить або заздрить.

Нехай нас оточують тільки виховані, лагідні, розумні люди, здатні прийняти відмову спокійно. Зробити коло свого спілкування довірчим і обраним доступно кожному з нас.

Анна Гомонова, модель і художниця, фото з архіву зірки
Анна Гомонова, модель і художниця, фото з архіву зірки

Ви себе позиціонуєте успішною, талановитої, красивою, багатою. А жіноча заздрість буває дуже небезпечна, особливо на конкурсах краси. Доводилося стикатися з нею?

Може, в моєму оточенні є ті, хто хоч раз позаздрив мені, але в очі висловитися поки ніхто не наважився. Тому що я відразу відсторонююсь від таких людей – у них негативна енергетика. Як правило, вони невдахи.

Я не даю приводу обговорювати свою професійну некомпетентність, не беру участь в інтригах і скандальних історіях.

Анна Гомонова, модель і художниця, фото з Facebook зірки
Анна Гомонова, модель і художниця, фото з Facebook зірки

І як захищали себе від заздрісників і пліткарів?

Ті люди, кому заздрять, часто самі провокують заздрість, розповідаючи про себе. В їхніх підтекстах завжди чути одне й теж: "Я кращий за всіх, який же я молодець... Заздріть!" Людям неприємні порівняння не на їхню користь.

Тому доводьте свою значимість справами, а не словами. Вступайте в складну конкурентну боротьбу для підвищення соціального статусу. Беріть участь у міжнародних конкурсах, запускайте цікаві проєкти, постійно вчіться чомусь новому.

Ви з чоловіком так і живете на дві країни - Україна та Білорусь, правильно?

Так, давно живу на дві країни. Поки не закрили кордони, у зв'язку з пандемією, постійно брала участь у міжнародних проєктах, виставках, конкурсах. Їздила по всьому світу, подорожувала. Мене важко довго застати в одному і тому ж місці. Я весь час у русі.

Анна Гомонова, модель і художниця, фото з Facebook зірки
Анна Гомонова, модель і художниця, фото з Facebook зірки

Нагадаємо, раніше відома українська модель з пишними формами Міла Кузнєцова розповіла Знай.uа несподівані деталі з її життя. Читайте, коли вона вперше закохалася, коли поцілувалася і коли зважилася на стрибок з парашутом.

Також Знай.uа писав, що співачка Оля Цибульська розповіла про секретні засобі жіночої краси.

А українська ведуча Кульбаба (Валерія Крук) вперше поділилася подробицями про страшний випадок, коли її облили кислотою.