Депутат Михайло Добкін продовжує свою політичну діяльність, незважаючи на всі скандали, пов'язані з його персоною. Поки Добкін знаходиться у Києві, його родина залишилася в Харкові – місті, де раніше нардеп був мером.

Дочка Михайла Алла веде активну діяльність в соціальних мережах. Сьогодні вона опублікувала нову фотографію, яка захопила мережу.

Алла Добкіна виклала на своїй сторінці в Instagram фото, на якому вона позує разом зі своєю мамою, яку також звуть Алла. На фото дочка Михайла Добкіна з величезним букетом ромашок.

Мама і донька фотографувалися будинку, тому у користувачів була можливість оцінити і прекрасний двір сім'ї Добкіних: з високим парканом, альтанкою і гномиками на візку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще


Читачі Алли Добкіної оцінили фотографію. Всього за годину запис зібрав понад 1600 лайків. “Алла Миколаївна це щось!дві красуні”, “Дівчатка! Ви чарівні!” “Як схожі!”, захоплювалися в коментарях передплатники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Напомним вагітна донька Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна донька Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.