Герой мема про "сасісачкі" Микита Литвинков дав інтерв'ю і розповів про марність мемної слави.

Зірка одного з найбільш вірусних відео нульових Микита Литвинков дав інтерв'ю російському виданню, де розповів, що популярність не принесла йому користі і пояснив, чому не захотів ставати блогером.

Микита Литвинков - уродженець Воронезької області, потім він жив в Корольові. Зараз Микиті 25. Від запису ролика в його житті сталося багато: він повернувся на свою батьківщину в Воронезьку область, в 2012-му побував в студії у Малахова на Першому каналі, відслужив в армії, де грав на акордеоні.

А тепер по роботі переїхав в Шацьк (Рязанська область). Литвинкова запросили бути концертмейстером в місцевому коледжі культури.

"При переїзді в нове місто труднощів ніяких не виникло, мене відразу взяли на роботу. Чи часто повертаюся на батьківщину? Ні, був давно, два роки тому. Як то кажуть, чим далі, тим рідніше".

Литвинков каже, що його досі впізнають завдяки мемному відео. Але популярність не принесла йому користі в житті.

"Найбільш марна популярність. Ніхто нічого безкоштовно мені не давав в житті. Часто чую пропозиції спробувати сили в блогерської сфері. Але відчуваю, не моя ніша"

Микита любить співати, але розчарувався в багатьох артистах. Хлопець зізнався, що не хотів би брати участь в "Голосі" та інших талант-шоу.

"Шоу є шоу, воно далеко від музики. Я людина творча. За своїм амплуа і колоритом волію виконувати соло. Розчарувався у багатьох артистах. Просто кожен з них перейшов на якусь особисту халтуру. Хоч і розумію, зараз новий час для музики. Як на мене, у того ж Білана або Бузової просто мелодійні пісні ", - говорить Микита Литвинков.

Попри давню славу, Микита самотній і каже, що з ним ніхто не знайомиться, та й йому самому ніхто не потрібен.

"Так, зізнаюся, хочеться поруч мати близьку людину, але такої наразі немає. Які дівчата подобаються? Знаєте, зараз епоха самотності. Кожен залишається сам на сам зі своїми проблемами", - зізнався Литвинков.

Микита Литвинков 20 років потому
Микита Литвинков 20 років потому

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, в соцмережах зірок "схрестили" з продуктами

Як повідомляв портал Знай.ua, автор резонансного фото Зеленського з пробіжки пояснив його зміст

Також Знай.ua писав, за дорученням Зеленського створили "Просту Конституцію" з картинками і мемами