Російська співачка Глюкоза і її чоловік, бізнесмен Олександр Чистяков потрапили в борги після ведення бізнесу з продюсером Максимом Фадєєвим. Кредитори через суд вимагали стягнути з подружжя майже 27 млн рублів.

У 2006 році Глюкоза, Чистяков і Фадєєв створили компанію "Глюкоза продакшн" по виробництву комп'ютерної анімації, а через деякий час продюсер захотів зробити мультфільм "Сава. Серце воїна".

Максим Фадєєв, фото з Instagram
Максим Фадєєв, фото з Instagram

В одному з інтерв'ю співачка згадувала, що її чоловік "ласий на авантюри". Робота над проектом тривала вісім років, але мультфільм зазнав фіаско.

Максим Фадєєв, фото ТАСС
Максим Фадєєв, фото ТАСС

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Сава" обійшовся компанії Чистякових практично в 15 млн доларів, причому близько третини цієї суми виділив Фонд кіно. У російських кінотеатрах стрічка зібрала 2,905 млн доларів, а за кордоном ще менше – 2,75 мільйона.

Зіткнувшись з труднощами, у "Глюкозі продакшн" попросили співробітників звільнитися за власним бажанням і пообіцяли провести з ними розрахунок за роботу в найближчі півроку. В результаті 20 людей, які працювали на Чистякових і Фадєєва, залишилися без зарплат.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мама-красуня Глюкоза поділилася "банних" кадром.

Як повідомляв портал Знай.uа, Глюкоза заради краси ризикнула життям 89-річної бабусі.

Також портал Знай.uа писав, що гола Глюкоза провернула дивний трюк з плащем, тепер всі шукають її чоловіка.