Українська телеведуча Леся Нікітюк почали осягати для себе нову діяльність і вирішила професійно зайнятися піжамами. Зірка жартує, що її одяг має антицелюлітну дію. Хоча Новий канал невпинно слідкує за ведучою програми "Le Маршрутка", Нікітюк все одно не припиняє дивувати телеглядачів.

Про це йде мова у повідомленні пресслужби телеканалу.

"Багато дівчат постійно запитували, звідки мої піжами? Я говорила їм, що сама шила, – розповідає ведуча. – Вони просили мене відкрити SamaShila Store. Спершу ми не збиралися нічого відкривати. А потім подумали, що зробимо невеликий магазинчик з піжамами в Instagram. І ось настав день відкриття. Причому це сталося, коли я була на зйомках тревел-шоу. Ми якраз простоювали, намагаючись полагодити маршрутку.

Мені зателефонувала менеджер Юля: «Розкажи людям про магазин у сторіз». Сказано – зроблено. Після цього тисячі людей «розірвали» телефон і дірект! З одного боку, я в паніці, адже маршрутка в цей момент стоїть на ремонті, ми не можемо знімати. А з іншого – безмежно щаслива, і особисто відповідаю всім з приводу піжам. Це був супердень! Такі позитивні емоції, які я отримую в цілому від своєї діяльності, лікують будь-який вірус", - розповідає сама Нікітюк..

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Приводом для жартів про антицелюлітні властивості стали принти на піжамах. Вони зображають лише рослинні продукти - кокоси й банани - і птахів, а не шкідливу їжу, таку як бургери чи солодка газована вода.

Зараз телезірка може насолоджуватися перервою в подорожах і приділити роботі над одягом увесь час. Імовірно, нашите тяжкою працею стане у пригоді Нікітюк у її мандрах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також Знай.ua писав, що Леся Нікітюк зізналася, що за нею стежать і шокувала доказами: "Чоловік з вами..."