Знаменита актриса Марго Роббі, яка усім відома за роллю сексуальної Харлі Квінн, зіграє головну роль в новому фільмі франшизи "Пірати Карибського моря".

Джерело: іноземне видання The Hollywood Reporter.

Відтак, як відзначається, сценарій до фільму, який не має жодного відношення до перезапуску самої серії "Піратів", напише Христина Ходсон, відома по роботі над картиною "Хижі птахи: Приголомшлива історія Харлі Квінн".

Так, стрічка буде своєрідним спін-оффом зі своєю історією і персонажами. Продюсером виступить Брукхаймер, який вже займався франшизою в минулому.

Джонні Депп і Ембер Херд, фото Getty
Джонні Депп і Ембер Херд, фото Getty

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Щоправда, фанатам даний проєкт не сподобався, а точніше те, що головну роль гратиме жінка, а не усім відомий Джонні Депп, яка грав роль капітана Джека Горобця. Так, навіть в тренди Twitter потрапив хештег #NoJohnnyNoPirates, під яким шанувальники актора страждають, гніваються і закликають бойкотувати новий фільм.

Зокрема і у тому, що Депп втратив роль в проєкті через звинувачення в домашньому насильстві від Ембер Герд, яка зараз бореться за свою репутацію в суді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джонні Депп потрапив у расистський скандал

Як повідомляв портал Знай.ua в нових "Піратів Карибського моря" капітана Джека Горобця зіграє красуня з "Месників"

Також Знай. ua писав, що колишні кохані взялися обіляти ім'я Джонні Деппа, але не за просто так.