Після розлучення Ембер Херд і Джонні Деппа розгорівся шалений скандал, який досі на устах у мільйонів. І якщо спочатку актриса запевняла, що стала жертвою насильства з боку екс-чоловіка, то зараз вони, здається, помінялися ролями, пише Daily Mail.

Так, днями в мережі з'явилися записи розмов зірок, з яких випливає, що саме Ембер застосовувала насильство по відношенню до Джонні, а не навпаки.

"Я не збираюся битися з тобою. Ти, чорт забирай, вдарила мене минулої ночі. Я поїхав, щоб не допустити більшого насильства. Дитинко, я вже казав тобі про це - я до смерті боюся, що одного разу наш дім стане місцем злочину", - говорить Депп. У відповідь Ембер визнає, що била колишнього чоловіка і кидала в нього предмети.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Побитий Джонні, фото Daily Mail

Побитий Джонні, фото Daily Mail

Як відомо, в 2019 році актор подав позов про наклеп, щоб змусити колишню дружину заплатити $50 млн.

Джонні Депп та Ембер Херд
Джонні Депп та Ембер Херд

"Да, я вдарила тебе, але ти ж в порядку… Пробач, що не вдарила тебе по обличчю як слід. Ніхто тебе не бив, не вигадуй. Якщо я кидаюся в тебе каструлями і сковорідками, це ще нічого не значить… Боже, я іноді так злюся на себе за те, що втрачаю розум", - зізнається актриса.

Нагадаємо, Джонні Депп оприлюднив записи, що викривають Ембер Херд: "Крихітко, я до смерті боюся".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ембер Херд закрутила роман з жінкою.

Також портал Знай.uа писав, що Джонні Депп отримує погрози від батька Ембер Херд.