Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне відео з бекстейджа нової фотосесії, де позувала абсолютно голою, ледь прикривши форми лише шовковою накидкою. Так, артистка поділилася і рецензією на книгу "Та, що біжить з вовками", яку вирішила перечитати.

La Loba. Вже 2 дні, як я не можу відірватися від Книги, яка тихенько лежала і чекала, коли ж я її не помічу у своїй, поки ще маленькій, але такій дорогоцінній бібліотеці. 📖 «Та, що біжить з вовками» Загальні вовчі правила для життя Шукати їжу Відпочивати В перервах бродити Зберігати вірність Любити дітей Грати в місячному світлі Тримати вушка на маківці Піклуватися про кістки Займатися любов'ю Частіше гарчати Читаю і чітко відстежую всі моменти трансформації, які почали відбуватися зі мною з моменту покупки цієї книги (4 роки тому). Я тоді думала, що ця книга про мій минулий етап, а вона про те, чого хочеться мені зараз. 🖤🖤🖤

Фолловери не пройшли повз: "У чоботях не жарко? Або ви кішечка в чоботях😁🌹", "Фігура 🔥", "Wow!!!!♥️", "🔥🔥 я чесно вболівав за обмахуючого хлопця. Давай! Сильніше ж! Він мене розчарував. Наступного разу треба іншого брати, цей слабенький.", "Ох, Jimmy Choo 😍✨Nana 🔥👍🏼 загалом очі розбіглися ☺️😊😈", "Грація 😻😻😻".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.