Шестирічна донька Максима Галкіна і Алли Пугачової Ліза Галкіна у незвично яскравій сукні зіграла з зірковим батьком у легендарну гру - хованки. Виявилося, що з приходом літа у дітей зіркової пари з'явилося більше простору для відпочинку: брат з сестрою проводять багато часу на подвір'ї, а відкриттями поспішають ділитися з мамою і татом.

Нещодавно Ліза показала главі сімейства прикрашений блискучою краплею роси листок. Пізніше "рослинне блюдце" дошкільниця сховала в траві, щоб мурашки змогли втамувати спрагу. Про це стало відомо завдяки новим публікація Максима Галкіна в мережі Instagram.

Ліза Глакина, скріншот: Instagram
Ліза Глакина, скріншот: Instagram

Ліза вирішила відправитися на пошуки пригод, а щоб їй не було нудно, вона покликала батька і почала ховатися від нього серед густого листя. Єдине, що серйозно викривало дитину, був квітчастий сарафан з досить яскравим рожево-малиновим принтом. Доповнювали образ білі туфельки.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пугачову на шикарному курорті застукали в компанії пузатенького продюсера.

Як повідомляв Знай.uа Бабкіна розповіла Галкіну про імпотенцію і про кицьку, яка виглядає як іриска.

Знай.uа писав, Алла Пугачова вперше показала 56-річного брата Максима Галкіна і його сім'ю.