Відома 26-річна донька харківського колишнього народного депутата Михайла Добкіна Алла, яка займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя, зізналася, як напередодні під час карантину відпочила з власними подругами на кораблі.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram, де частенько полюбляє радувати шанувальників різноманітними фотографіями та роликами.

Відтак, за її словами, вона просто шаленіє від дівчат, а точніше свої подруг, з якими вона часто збирається та проводять вечір на кораблі.

Алла Добкіна, фото Instagram
Алла Добкіна, фото Instagram

"Нереально красивий вечір вийшов... обожнюю Київ і своїх дівчат. Ми такі різні… але все одно знаходимо час, щоб зібратися після насиченого дня. Це такий кайф... просто помовчати годинку… потом посміятися... подивитися на захід… обожнюю", - написала вона.

Популярні новини зараз
Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще

Також дівчина виклала відеоролик, на якому вона пливе, ймовірно, по Дніпру на кораблі та під час заходу сонця "бавиться" зі своїм волоссям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.