Зірка відомого іспанського серіалу Netflix Паперовий будинок приміряла новий образ. Героїню Урсули Корберо фанати пам'ятають по образу безкомпромісної грабіжниці банків - Токіо.

Але чарівна Урсула Корберо показала на своїй сторінці у Instagram, що вміє не тільки бігати з автоматом, влаштовувати шалені напади та корколомні перегони. Зірка продемонструвала новий образ, показавши чарівне перевтілення.

"Танцюю тверк на самоті", - підписала зірка Урсула Корберо своє свіже фото.

Менше ніж за добу фотографії Урсули забрали майже три мільйони лайків. Так, зірка залишається однією з найвідоміших молодих іспанських зірок. Свою славу акторка здобула, коли серіал Netflix Паперовий будинок здобув популярність не тільки у Іспанії, але й у всьому світі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

До речі, після появи першого сезону серіалу, іспанці планували закрити серіал, так як він повністю провалився у прокаті. Але тоді стрічку викупала компанія Netflix та перетворила його на бессумнівний хіт. Художній твір Алекса Піни в підсумку став справжнім масовим явищем завдяки його стрибку в Netflix. З початком серіалу популярність акторів зросла до такого рівня, що вони стали дуже популярними особами серіалу в різних країнах.

Сьогодні зірки серіалу продовжують набувати популярність та нових шанувальників не дивлячись на те, що минув вже четвертий сезон. П'ятий сезон Паперового будинку або La casa de papel планується до виходу у 2021 році. Проте, треба бути готовим до того, що через епідемію коронавірусу строки виходу можуть зміститися.

Якщо ви являєтеся фанатом серіалу - вам точно сподобається історія усіх героїв La casa de papel та дізнаєтесь, хто з них найпопулярніший.

Також Знай писав про нові фото зірки "Паперового будинку". Урсула Корберо порадувала фанатів новими літніми образами - з апельсинами на очах і подушкою замість одягу.