Відома українська співачка, народна артистка, а також депутатка 7-го скликання Таїсія Повалій закликала українців відчути кохання та дати йому пройти по тілу, і після цього все буде гаразд.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram, де вже встигла зібрати чималу армію фанатів.

"Дозвольте любові повністю розкритися і піднятися на самий верх, зайняти своє справжнє місце на п'єдесталі! Це величезний захват відчувати досконалу любов в кожній клітинці, в диханні, в думках. Тоді ти починаєш розуміти, що саме вона зберігає Тебе на цій Землі! Дає тобі сили для Нового Шляху! І якщо підживлювати любов довірою, щирістю, повагою, то вона здатна творити Чудеса!", - написала вона.

Таїсія Повалій, фото: Instagram
Таїсія Повалій, фото: Instagram

Також Повалій наголосила, що все, що трапляється в цьому світі, не просто так і варто просто довіритися всесвіту.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"А якщо повернутися до життєвих подій, до вибору в певних обставинах, що склалися, то потрібно розуміти, що нічого у Всесвіті не відбувається просто так. Абсолютно всі дії, слова, добрі і погані, отримують зворотну силу! Треба навчитися розуміти і приймати ці закономірності!", - додала артистка.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "НеАнгели" Камінська і Смеюха помінялися тілами у відвертій фотосесії: "Гарячі!"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Адель приміряла сукню, яку носила до свого колосального схуднення — різниця приголомшлива

Також "Знай.ua" писав, що Мер'єм Узерлі з "Величного століття" розповіла про труднощі у вихованні доньки