Відомий російський співак Микола Басков, який оскандалився спільною з Кіркоровим піснею "Ібіца", часто ділиться з фанатами подробицями особистого і творчого життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Холостий артист раз у раз з'являється в компанії різних жінок, і не тільки на фотографіях папараці, але і на тих, які сам публікує в мережі. Так, в цей раз Басков засвітився в компанії скандальної української співачки Таїсії Повалій.

На своїй сторінці в соціальній мережі Микола Басков опублікував фотографію, на якій позує разом з втікачкою Повалій. Схоже, російський артист і скандальна українська співачка беруть участь у спільному проекті. На знімку, який з'явився в записі Баскова, він постав на огляд публіки в ошатному чорному костюмі з білою сорочкою. Повалій теж позує в чорному – на ній якась безформна кофта і розпущене волосся.

У підписі до фотографії Микола Басков написав: "Вечір буде незабутнім!!! І знову у творчому тандемі з @tpovaliyofficial". Варто відзначити, що схоже фото з'явилося на сторінці Повалій, а в підписі до нього вона назвала Баскова своїм другом. Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Баскова і Повалій. Фолловери почали активно коментувати знімок – частина з них пишуть компліменти, а інші залишають невтішні коментарі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Обожнюю ваш дует", "Знову втекла в Рашку, все не вгамується", "Пісні у вас класні! Але Повалій дуже перестаралася з операціями та уколами на обличчя. Лиця у неї просто немає, воскова фігура", "Капець, яка Повалій стара", "Хм, вам голови ніби від іншого тіла приклеїли, а так добре", "Коля ззаду піонер, а спереду пенсіонер", "Які ж ви гарні! Дует на всі часи", "Миколка, що сталося?" – пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, понівечений Басков прийшов послухати Лободу, але зіпсував усім настрій.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Басков завалив опухлу Волочкову квітами.

Також портал "Знай.uа" писав, що Повалій перелякала наслідками пластики.