Днями Філіп Кіркоров та Микола Басков презентували спільний кліп Ibiza. Він викликав бурхливе обговорення в мережі. І отримав чимало жахливих коментарів.

Шанувальники творчості народних артистів Росії і звичайні користувачі мережі після перегляду кліпу, який був розміщений на відеохостингу YouTube прийшли в лють. Багато росіян переконані, що за таке повинні позбавляти звання народних артистів.

Росіяни настільки обурилися новим кліпом Баскова, Кіркорова, що навіть створили петицію, в якій просять президента РФ Володимира Путіна позбавити виконавців громадянства країни.

Розгнівані коментатори впевнені, що їхня робота – верх непристойності і приклад максимальної деградації.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Заберіть у них звання народних артистів! Це кошмар якийсь!", "Це саме огидне, що я коли-небудь бачила", "Досить це терпіти! Потрібно з ганьбою позбавити громадянства і Кіркорова, і Баскова, а потім стусанами виставити за межі батьківщини. Накласти заборону на творчість, спалити будь-яку згадка про "артистів" і видалити всі пісні. Назавжди", - обурюються коментатори.

Навіть скандальна співачка Лоліта з негативом поставилася до нового творіння Баскова і Кіркорова. Хоча це заяву було представлено як жарт, виконавиця також зазначила, що артистів потрібно позбавити звання.

"Їх позбавляють звань народних артистів. Ура! У мене звання немає, нехай і у них не буде", - радіє Лоліта.

Раніше повідомлялося, що Філіп Кіркоров та Микола Басков зняли гумористичний кліп не пісню "Ibiza". Сюжет побудований навколо суперництва між співаками, які влаштовують один одному підлості. Кіркоров перекидає кабінку біотуалету, в якій знаходиться Басков.

За сюжетом співаки починають робити один одному дрібні капості, однак під кінець їх протистояння набуває все більш убивчі форми, від підпалювання одягу на тілі до ошпарювання окропом і відкушування носа.

Нагадаємо, вуса, пельмені, смерть: Кіркоров і Басков записали черговий кліп.

Як повідомляв "Знай. ua", поза 69 у всіх на очах: Кіркоров і Басков довели, що вони геї.

"Знай. ua" писав, що головний цирульник нарешті зізнався в любові до Баскова і Кіркорову.