Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне фото, позуючи в облягаючих лосинах і міні-топі посеред одного зі столичних спортзалів. Так, артистка з гордістю продемонструвала відмінну розтяжку, сидячи на поперечному шпагаті і витягуючись вперед. При цьому Анастасія не впустила можливості засвітити струнку фігуру.

Заходжу у вихідні з розмахом 👌🏼 пожартувала Кумейко

Фолловери залишилися в захваті: "Бідна моя 😅🔥", "Вау😍😍", "спробував так годину назад. досі встати не можу.", "Серйозний розмах)", "Красава,ось так даються красиві фігури🔥😍❤️❤️😍🔥👏👏", "Love love love 🔥🔥", "назву це фото -***сльози жан-клод ван дамма", "З вами добре дружити. Ви можете добре всім займати місце)))", "Я теж так хочу 😁 Але бачить Бог, мені не дано".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.