Відома артистка шоу “Вечірній Квартал” Олена Кравець знає, як і де можна гарно відпочити. Зірка приїхала в Одесу, де насолоджується яскравим літнім сонечком і свіжим морським бризом. Кравець настільки любить це місто, що навіть присвятила йому вірш. Оцінити поетичний талант Олени її фанати можуть на її сторінці в Instagram.

Проте не тільки творчістю Олена порадувала шанувальників. Фанати Кравець могли оцінити і її новий імідж. Зірка “Кварталу” змінила колір волосся, тепер вони світло-русяве. Крім того, Кравець підібрала ідеально підходить кофточку – біло-помаранчевого кольору. Всі ці зміни стилю Олени захопили її шанувальників, і фотографія набрала більше 20 тисяч лайків.

Також артистка у своїй публікації підготувала і невеликий сюрприз для фанатів. Вона розповіла, в яких місцях треба побувати в Одесі, де можна поїсти, і де зупинитися на відпочинок. На думку Олени, люди, які побували в цих місцях, ніколи їх не забудуть.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, що Олена Кравець і Жіночий Квартал відверто обговорили Володимира Зеленського і сексизм.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Маша Кравець показала, у чому прийшла на карантинний випускний.

Також "Знай.uа" писав, що Олена Кравець прокоментувала участь у виборах мера Києва.