2020-й рік співак Вадим Олійник (Oleynik) почав у статусі "холостяка". Ще в кінці 2019-го він розлучився з дружиною, Ганною Браженко, після 5 років шлюбу. Тоді він повідомив, що "вільний, як вітер у полі" і шукає нову музу.

Нещодавно в Києві відбувся футбольний турнір на честь Дня ВМС України, в якому на полі зійшлися зірки, депутати і моряки. А Вадим понад 10 років грає у ФК "Маестро", разом з іншими колегами по сцені і шоубізнесу.

Перед початком гри Знай.uа встиг трохи поспілкуватися з артистом про зміни в його житті після розлучення.

Вадим Олійник, фото: Знай.ua
Вадим Олійник, фото: Знай.ua

Як зізнався Вадим, з колишньою дружиною він продовжує спілкуватися, незважаючи на те, що обидва видалили з соцмереж всі спільні фото.

Популярні новини зараз
Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ми спілкуємося, звичайно. Знаєте, я вам хочу сказати, що нічого такого не сталося. Просто зазвичай, коли люди розходяться, є якийсь такий осад - він все одно буде, без цього ніяк. Але, в принципі, нічого страшного, все нормально, ми підтримуємо спілкування", - зазначив співак.

Вадим Олійник (Oleynik), фото з Facebook співака
Вадим Олійник (Oleynik), фото з Facebook співака

Також він розповів, чи вільно досі його серце та чи знайшов він собі нову обраницю.

"Нікого не шукаю, - заявив Олійник. - У мене зараз дуже багато проєктів - я відкрив свій музичний лейбл, у мене є вже підопічний, яким я займаюся. Ми робимо спільний альбом. Проєкт називається "STOBOY". У нас вже є пісня "Юля" - перша. Робимо музику, паралельно знімаю кілька проєктів на YouTube. Нічого страшного, життя триває".

За словами Вадима, він ще поки не відкритий до нових стосунків.

"Я просто розумію зараз, що не хочу себе закривати в якихось рамках. Хочеться побути самому. Це певний досвід, який ми пройшли, і через 5 років люди повинні перейти на новий рівень, але у нас ( з колишньою дружиною - ред.) не вийшло", - додав співак.

Вадим Олійник і Валік Корнійко, фото з Facebook співака
Вадим Олійник і Валік Корнійко, фото з Facebook співака

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві пройшов футбольний турнір за участю депутатів, артистів і моряків. Читайте, хто переміг у результаті в матчі.

Також Вікторія Смеюха з "НеАнгелів" розповіла, чи готова до заміжжя, що думає про шлюбний контракт і знайомства в інтернеті.

А телеведуча і "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко розповіла про особливе місце в Україні, яке варто побачити кожному.